Пакет Глобус

За Глобус

Допълнителен ТВ пакет Глобус съдържа някои от най-добрите канали, насочени към природонаучни и документални филми и предавания за планетата ни, природата, пътуванията и съвременната история.

От 2020 година, Булсатком подкрепя каузата на „Заедно в час“ като дарява 0.50 лв. от всеки активиран пакет на фондацията.

Заедно в час

За фондация “Заедно в час”

Фондация “Заедно в час” е една от най-утвърдените образователни организации в България, която работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България. За тази цел фондацията подкрепя учители, развива училищни екипи и изгражда партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система.

Включени канали

Канали от пакет Глобус

BBC Earth

BBC Earth вдъхновява зрителите като споделя невероятните чудеса на нашата вселена. От най-малкото същество под микроскоп до безграничните простори на космоса, BBC Earth изправя зрителите лице в лице със зашеметяващо действие, изумителни идеи и чудото да си човек. Канал, уникален за Булсатком.

Love Nature и Love Nature 4K

Документален семеен канал, посветен на дивата природа в брилянтно качество. Изумителни поредици отвеждат зрителя до недостъпни кътчета на света и разказват необичайни истории от чудния свят на животните. Първокласно съдържание, заснето във възможно най-високо качество. Изцяло дублирано на български език.

Тhe World

The World е тематичен канал с ясно изразен документален профил, ориентиран към ценителите на документалното кино, световни дестинации, екология и опазване на дивата природа, древни цивилизации и религии. Пътешествайте по света, опознайте хората, вярата и традициите им с програмата на The World

HISTORY 2

History 2 е канал за хора, които се интересуват от заобикалящия ги свят и неговата история. Канал History 2, известен с безкомпромисните си исторически документални филми и с култовата поредица “Извънземни от древността”, насърчава зрителите да навлязат в теориите на конспирацията, да открият богатството на световната история и да се потопят в ключови моменти от миналото и настоящето.

Travelxp

Travelxp e световноизвестен канал за пътуване и пътешествия, който излъчва премиум съдържание за туризъм, дестинации и лайфстайл, с програми заснети в над 55 държави. Изживейте екзотични локации, храна, култури и приключения през брилянтно режисирани и заснети оригинални и авторски предавания. Вижте повече, изживейте повече, изследвайте повече.